Deurwaarders

Deurmus & Partners Deurwaarders is een professioneel incasso bureau met jaren ervaring.

Bent u het achterna zitten van uw geld ook zo beu? Wil uw debiteur maar niet betalen? Of heeft u al een uitspraak van de rechter? Dan is het inschakelen van de deurwaarder een wijs besluit. Een deurwaarder haalt uw geld snel en op een deskundige manier binnen.

U heeft vast leukere dingen te doen dan te bedelen om uw geld. Met loze beloften bent u wel klaar. Met het inschakelen van onze deurwaarder bent u ervan verzekerd dat uw geld niet langer onnodig op het spel staat. Het maakt ons niet uit waar uw debiteur zich bevindt: onze deurwaarders hebben landelijke dekking en komen dus letterlijk overal.

Wat is een deurwaarder?

Onze deurwaarders zijn stuk voor stuk hoog opgeleid en door de overheid aangesteld om ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Heeft u te maken met permanente wanbetaling, dan zal onze deurwaarder uw debiteur van harte uitnodigen om voor het gerecht verschijnen. Dit noemt men dagvaarden. Het doel: zo snel betaling verkrijgen.

Wat doet een deurwaarder voor u?

Naast het uitbrengen van dagvaardingen, is onze deurwaarder kampioen in het verzilveren van vonnissen. In het incasseren wat de rechter heeft toegewezen.

  • Uitbrengen van dagvaardingen
  • Het ten uitvoer leggen van vonnissen
  • Overige deurwaardersdiensten

Hoe werkt een deurwaarder?

Wanbetaling is anno 2019 helaas aan de orde van de dag.

Wanneer u bijvoorbeeld geld tegoed heeft, en er wordt niet tijdig betaald, laten wij voor u een dagvaarding uitbrengen door een van de deurwaarders. Wij stellen een dagvaarding voor u op. We formuleren uw eis en vullen deze aan met de juridische onderbouwing. Met het uitbrengen van de dagvaarding start de gerechtelijke procedure. De rechter zal een vonnis wijzen waarmee beslag gelegd wordt bij uw debiteur als er niet alsnog vrijwillig wordt betaald. Goed nieuws dus.

De deurwaarder brengt de dagvaarding altijd persoonlijk bij uw debiteur langs. Dit noemt men ook wel betekening. Vaak is dit al genoeg om uw debiteur aan te zetten tot betaling.

Het ten uitvoer leggen van vonnissen

Nadat de rechter uitspraak heeft gedaan, zal de debiteur moeten voldoen aan het vonnis. Een van onze deurwaarders betekent het vonnis bij uw debiteur en doet bevel tot betaling. Blijft betaling uit, dan zal er over worden gegaan tot beslaglegging.