Belasting

Al uw belastingwerk kunnen wij zorgvuldig opvangen en volgen vanuit ons deskundigheid

Op basis van de door u verstrekte gegevens stellen wij een jaarrekening voor u samen. Door de financiële informatie te verzamelen, te rubriceren en samen te vatten krijgt u inzicht in de financiële situatie en de prestaties van uw onderneming. Zie de jaarrekening niet als het sluitstuk van een boekjaar, maar als het vertrekpunt voor het in kaart brengen en aanbrengen van verbeteringen in uw financiële huishouding, zoals het optimaliseren van uw fiscale positie en het terugdringen van onnodige risico’s. Wij bespreken de jaarrekening met u in een persoonlijk gesprek en kunnen u adviseren over eventuele investeringen en bezuinigingen.

Opstellen belasting aangiften

Administratiekantoor Deurmus & Partners verzorgt voor u al uw fiscale aangiften. De twee meest voorkomende zijn de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting.

  • Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer kunt u niet om de aangifte omzetbelasting heen. Administratiekantoor Deurmus & Partners is thuis in de fiscale regelgeving en vult de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Wij berekenen uw omzetbelasting aan de hand van uw financiële administratie. Afhankelijk van uw onderneming doet u maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks aangifte.

  • Aangifte inkomstenbelasting

Vrijwel iedereen heeft te maken met het doen van aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij namelijk om een belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen. Administratiekantoor Deurmus & Partners beschikt over de kennis en ervaring die vereist is om u snel door het woud van wettelijke bepalingen van de Deurmus & Partners te leiden. Uw aangifte inkomstenbelasting is bij ons in goede handen.