Meet the staffs

Deurmus & Partners is een dynamisch en professioneel incassobureau gevestigd in Belgie en Nederland. Wij helpen organisaties bij het incasseren van moeilijk inbare vorderingen op debiteuren en wanbetalers. Wij zijn ervan overtuigd dat een ondernemer geen kosten hoort te maken voor het ontvangen van zijn rechtmatige geld. Daarom werken wij volgens ons eigenhandige No Pay principe. Als klant van Deurmus & Partners betaalt u dus niet voor een door ons geïnde vordering in de buitengerechtelijke fase.

Het verhaal achter

Deurmus & Partners is een toonaangevende speler op het gebied van incasso, zowel op het vlak van credit management als op juridisch terrein. Een club intelligente en betrokken professionals hebben het bedrijf opgericht. Wij incasseren vanuit een prachtig bedrijfspand in het centrum van Rotterdam waar dagelijks vele duizenden euro’s voor onze hardwerkende klanten worden teruggevorderd. Met onze uitgekiende strategieën hebben wij maar één doel: invorderen.

Wij doen het anders

De Nederlandse markt voor schuldvorderingen is weinig vernieuwend en niet doorzichtig. Wij zien het als onze missie om het verschil te maken. Zeker als er hoge belangen op het spel staan. Wij houden niet van volautomatisch gedrukte standaardbrieven en schromen ook niet voor een betwiste vordering of een juridisch geschil. Elke zaak krijgt van ons de maximale aandacht, doordat wij onszelf prestatiedoelen opleggen. Alleen dan wordt er ultiem resultaat neergezet.

Like it’s in the name

Like it’s in the name, wij doen alleen waar wij goed in zijn: invorderen. Wij starten altijd zonder tussenkomst van dwang- en rechtsmiddelen. Daardoor halen wij meer dan 91% van alle vorderingen binnen. Overigens ook door onze onverzettelijke inzet in het juridische of gerechtelijke traject wat zich heeft bewezen. Door de inzet van bevlogen juristen en bezielde advocaten, hebben wij een ongekend hoog slagingspercentage van ruim 92% (2017) en 95% (2018).

Passie voor het vak

Onze gepassioneerde medewerkers maken steevast van elke dag een uitdaging en onze gerespecteerde klanten helpen continu onze piekfijne dienstverlening te verbeteren. Wij breiden onze kennis voortdurend uit en bedenken daarom de meest passende oplossingen. Met eigen moderne technologieën, een optimale bereikbaarheid voor opdrachtgevers en debiteuren. Altijd deskundig en eerlijk advies binnenhalen, waar onze klanten recht op hebben. Zo bezorgen we geïnspireerde ondernemers de groei die hun bedrijf nodig heeft.
Wij regelen de zaken snel, adequaat en vooral specialistisch!